×

registre

informació del perfil

Dades inici de sessió

Nom és obligatori!
Es requereix el cognom!
El nom no és vàlid!
Cognom no és vàlid!
Això no és una adreça de correu electrònic!
Es requereix direcció de correu electrònic!
Aquest correu electrònic ja està registrat!
Es requereix Contrasenya
Introduïu una contrasenya vàlida!
Si us plau introdueixi 6 o més caràcters!
Si us plau introdueixi 16 caràcters o menys!
Les contrasenyes no són iguals!
Termes i Condicions són requerits!
Correu electrònic o la contrasenya és incorrecta!

 

Enviaments i devolucions

ENVIAMENTS

Ferreteria Valls, S.L. treballa amb l'agència de transports "Correos Express" com a servei de missatgeria ràpida i per a paquets de poc volum i un pes inferior a 40Kg. Els costos dels enviaments aniran sotmesos a les condicions físiques de cada comanda, la taxació anirà relacionada amb les propietats físiques així com el pes i el volum. La localització del destí d’enviament afectarà a la taxa d’aquest i per tant es podrà veure reflectit un increment d’aquest al preu final de la comanda.

 

 

Tarifa vàlida fins a 40Kg

Tarifa vàlida per a paquets amb unes mesures màximes de 240 cm sumant el llarg, alt i ample. (la mesura més llarga no ha d'excedir dels 120cm).

Els enviaments a illes balears i les illes Canàries es poden veure modificats en funció de les condicions. Per enviaments a les Illes Canàries es poden aplicar impostos addicionals com el DUA i EL ICIIT amb el valor corresponent quan es realitzi la comanda.

Els preus dels enviaments són sense impostos inclosos.

El període d'enviament per península es de 24-48h, per altres regions fora de la península es poden veure afectades a 48-72h.

 

PLAÇ D'ENTREGA

Les comandes es lliuraran en un termini de 24 -72 hores si hi ha existències de l'article (excepte problemes aliens a la pròpia empresa) des del mateix moment de la seva execució i del previ pagament / cobrament, sense comptar festius. Sempre en places principals, en destinacions secundàries es pot retardar algun dia.(Si el pagament s'ha realitzat a través de VISA és immediat i el realitzat a través de Transferència Bancària és de 2 dies hàbils després de rebre el comprovant al correu electrònic web@ferreteriavalls.com).

 

DEVOLUCIONS

a. Ferreteria Valls, S.L., estableix, d'acord amb la legislació vigent, un termini de desistiment de 14 dies hàbils des de la data de recepció. En el cas de produir-se dins d'aquest termini, el client es farà càrrec de les despeses directes de la devolució.

b. Ferreteria Valls, S.L., no acceptarà devolucions si el producte no es presenta en perfectes condicions. 

c. Ferreteria Valls, S.L., no acceptarà devolucions si els embalatges del producte no són els originals i aquests no es troben en perfecte estat. L'embalatge original s'ha de protegir de manera que es rebi en perfectes condicions, i queda prohibit l'ús de precintes i cintes adhesives. 

d. Tota devolució ha d'estar autoritzada per Ferreteria Valls, S.L., Per això el client haurà de sol·licitar a Ferreteria Valls, S.L., mitjançant un correu electrònic a Ferreteria Valls, S.L., un número d'autorització de la devolució (nombre de RMA) i indicar el número de factura.

e. Una vegada que el client hagi rebut el nombre de RMA farà arribar els productes a l'adreça especificada per Ferreteria Valls, S.L.. Les despeses d'aquest transport aniran a càrrec del client.

f. En el cas d'un producte defectuós, Ferreteria Valls, S.L., gestionarà de forma gratuïta, segons correspongui, la reparació, substitució, rebaixa del preu o resolució del contracte. Ferreteria Valls, S.L., respon de les faltes de conformitat que es manifestin en un termini de dos anys des del lliurament. El client ha d'informar Ferreteria Valls, S.L.,de la manca de conformitat en el termini de dos mesos des que va tenir coneixement d'ella. Si us plau, comproveu la vostra comanda en el moment de la recepció, està en el seu dret.

La nostra web utilitza cookies per a facilitar i millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant per la nostra web, entenem que acceptes l'ús de les nostres galetes. Pots veure la nostra política de privacitat aquí
X