×

registre

informació del perfil

Dades inici de sessió

Nom és obligatori!
Es requereix el cognom!
El nom no és vàlid!
Cognom no és vàlid!
Això no és una adreça de correu electrònic!
Es requereix direcció de correu electrònic!
Aquest correu electrònic ja està registrat!
Es requereix Contrasenya
Introduïu una contrasenya vàlida!
Si us plau introdueixi 6 o més caràcters!
Si us plau introdueixi 16 caràcters o menys!
Les contrasenyes no són iguals!
Termes i Condicions són requerits!
Correu electrònic o la contrasenya és incorrecta!

 

SERVEI AL CLIENT

 

Hola i benvinguts a la pàgina d'informació de gestió de comandes. Aquí podeu conèixer informació útil sobre els termes i condicions de la gestió de les vostres comandes.

Podeu comprar els vostres articles a Internet i recollir-los a la nostra botiga de carrer o enviar-los directament a la vostra porta. L'enviament és gratuït per a algunes comandes. Utilitzem els millors operadors del negoci per a assegurar-vos que la vostra comanda arribi a temps. Des de la pàgina de pagament veureu la descripció del vostre article, el preu i el temps de lliurament. Els temps de lliurament varien d'acord amb l'adreça de lliurament seleccionada, la disponibilitat dels vostres articles i l'hora del dia en què feu la vostra comanda.

 

TIPOLOGIA DE PAGAMENT

 

A.- Per Transferència Bancaria o ingrés al compte bancari.

Banc

Número de compte

 Caixa Bank, S.A

ES97-2100-0021-5902-0080-5454

(Per agilitzar el procés és important indicar el número de comanda i enviar posteriorment un e-mail a web@ferreteriavalls.com, ja que aquesta forma de pagament necessita un mínim de 48 hores de confirmació acceptació.)

 

B.- Pagament per a targeta de crèdit, a traves de la passarel·la de pagament de REDSYS.  (confirmació d’acceptació immediat)

 

CANCELACIÓ O MODIFICACIÓ

 

Les Comandes es podràn cancelar sempre i quan es realitzi l'acció abans de que el producte sigui enviat o s'haigui realitzat una comanda especial, la qual serà notificada al client degudament com a ordre especial. Una ordre especial és aquella que podem trobar en productes amb condició de fora de stock o consulta.

En el cas que un comprador vulgui realitzar la cancelació d'una ordre especial el venendor necessitarà un escrit signat pel comprador on accepta les condicions adjuntes a la cancel·lació on es reflecteixen els termes que indemnitzen al Venedor contra qualsevol pèrdua. El venedor no acceptarà cancel·lacions de comanda una vegada que s'hagi lliurat un producte a un operador, sense cobrar una quota de cancel·lació del 25% del valor de l'ordre per recuperar els costos de devolució incorreguts. El venedor no acceptarà cancel·lacions de comandes especials de productes de la llista que no siguin de pagament estàndard. El venedor pot cancel·lar la totalitat o qualsevol part d'aquest ordre i suspendre el seu funcionament sense cap responsabilitat davant del comprador en cas que el comprador infringeixi de manera significativa aquest contracte, es converteixi en insolvent, està sotmès a la protecció de la fallida o està sotmès a un dipòsit judicial, liquidació, dissolució o procediment similar.

 Per realitzar una cancelació si us plau enviï un correu electrònic a: web@ferreteriavalls.com, i expliqui breument el motiu de la cancelació.

 

GARANTIA

 

El venedor garanteix que el producte adquirit estigui lliure de defectes en materials i mà d'obra en el moment del lliurament. Si es fa un anàlisi a la cara de la factura, no es pretén que sigui un anàlisi completa i no es consideri com una especificació o garantia, tret que s'especifiqui expressament per escrit.

 

SEGURETA DE LES TRANSACCIONS

 

Quan el client tria el pagament amb targeta de crèdit, accedirà automàticament a una passarel·la de pagaments segura gestionada a través del Banc, amb la passarel·la de pagament de REDSYS. Que seràn les encarregades de realitzar els tràmits oportuns amb el client per tal de comprovar la validesa de l'operació. En cap cas Ferreteria Valls, S.L. guarda ni manté les dades bancàries o de targetes dels clients.

 

TRANSPORT I RISC DE PÈRDUA

 

El mètode i la ruta d'enviament es troben a discreció del venedor, tret que el comprador proporcioni oportunes instruccions explícites d'una altra manera. El títol del producte passa al Comprador quan es lliura el producte al transportista seleccionat, fins i tot si el Venedor fa una oferta no conforme. El Comprador intenta revocar l'acceptació del Producte, o el Comprador repudia aquest document un cop s'hagin identificat els Productes. 

La nostra web utilitza cookies per a facilitar i millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant per la nostra web, entenem que acceptes l'ús de les nostres galetes. Pots veure la nostra política de privacitat aquí
X