×

registre

informació del perfil

Dades inici de sessió

Nom és obligatori!
Es requereix el cognom!
El nom no és vàlid!
Cognom no és vàlid!
Això no és una adreça de correu electrònic!
Es requereix direcció de correu electrònic!
Aquest correu electrònic ja està registrat!
Es requereix Contrasenya
Introduïu una contrasenya vàlida!
Si us plau introdueixi 6 o més caràcters!
Si us plau introdueixi 16 caràcters o menys!
Les contrasenyes no són iguals!
Termes i Condicions són requerits!
Correu electrònic o la contrasenya és incorrecta!

Compres Segures

Pel procés de pagament de la teva comanda Ferreteria Valls, S.L. treballa amb el sistema Redsys.Redsys compta amb una de les plataformes de comerç electrònic més RÀPIDES, SEGURES i AVANÇADES del sector.Amb la integració més senzilla, directa i ràpida per al comerç.Per a titulars, la passarel·la Redsys fa del pagament amb targeta a la Xarxa, un fet còmode i segur.El Servidor Integrat de Redsys és la solució completa per a les entitats adquirents que volen oferir als seus comerços una plataforma de pagament segur en els seus llocs web.La nostra passarel·la de pagament està desenvolupada sota estàndards i especificacions de marques internacionals (Verified by Visa, Mastercard SecureCode, J-Secure ...) el que assegura la seva fiabilitat.
 

Ferreteria Valls,S.L. t'ofereix la possibilitat que paguis amb targeta o mitjançant transferència bancaria. I tots dos sistemes t'ofereixen la seguretat suficient per romandre tranquil. Recorda que, si no fos segur, Ferreteria Valls no t'ho oferiria.

Si tens dubtes o vols consultar-nos alguna cosa, només has de contactar amb nosaltres. Estem a la teva disposició!

 

 

 
La nostra web utilitza cookies per a facilitar i millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant per la nostra web, entenem que acceptes l'ús de les nostres galetes. Pots veure la nostra política de privacitat aquí
X