×

registre

informació del perfil

Dades inici de sessió

Nom és obligatori!
Es requereix el cognom!
El nom no és vàlid!
Cognom no és vàlid!
Això no és una adreça de correu electrònic!
Es requereix direcció de correu electrònic!
Aquest correu electrònic ja està registrat!
Es requereix Contrasenya
Introduïu una contrasenya vàlida!
Si us plau introdueixi 6 o més caràcters!
Si us plau introdueixi 16 caràcters o menys!
Les contrasenyes no són iguals!
Termes i Condicions són requerits!
Correu electrònic o la contrasenya és incorrecta!

Quí som?

Ferreteria Valls Subministraments Industrials 

Sobre l’empresa:

Ferreteria Valls és una empresa que va començar l’any 1990. L’inici es va realitzar al poble de Valls amb un petit establiment ubicat als voltants del centre del poble.  La primera botiga era petita amb uns 110m2. Després d’uns quants anys d’esforç i dedicació vam traslladar-nos al polígon de Valls, amb unes instal·lacions de 500m2. Seguint el negoci amb dedicació, espenta i amb ganes d’aprendre i de millorar, finalment l’any 2002 vam traslladar-nos a la ubicació actual, que continua essent al polígon industrial de Valls, però al carrer Fusters.

Les nostres instal·lacions consten de 5.200m2. Dels quals 3.200m2 són de botiga per a tots els clients, ja siguin; empreses, autònoms professionals i particulars.

La resta de les nostres instal·lacions consta d’un magatzem i un taller mecànic per a la reparació de les màquines venudes al nostre establiment.

A dia d’avui continuem amb la mateixa dedicació i motivació que el primer dia gràcies a la satisfacció que obtenim dels clients satisfets . Continuem amb les ganes de crèixer i millorar.

 

Sobre nosaltres:

Ferreteria Valls disposa d’un equip format per 25 persones de diferents edats, des dels 18 fins als 65 anys. El qual permet trobar professionals amb experiència i joves emprenedors amb ganes de millorar i tirar endavant aquest negoci. L’ambient de l’empresa és agradable i compenetrat tot i les diferències entre generacions.

L'equip que formem contínuament està actualitzant-se i formant-se pels respectius assessors i tècnics de les marques que treballem, fent que el nostre equip tingui els coneixements adequats per tal de transmetre als nostres clients les aptituds suficients per tal de solucionar els problemes i qüestions que puguin tenir.

 

Esdeveniments de la Botiga

Fira Industrial

Ferreteria Valls des del 2011 crea una fira industrial per a tots els clients i persones interessades en productes i maquinaria del sector industrial, la fira es realitza dintre del seu recinte i disposa de la representació de diferents marques reconegudes internacionalment.

 

Firagost

L'any 2017 va ser la primera participació de Ferreteria Valls al esdeveniment  popular de La Firagost al poble de Valls. Participant amb un total de 14m d’exposició de maquinària per a professionals i particulars.

 

El nostre equip

EL MOSTRADOR

Constituït per 10 tècnics amb experiència a la seva disposició per a la resolució de qüestions tècniques i assessorament de productes i maquinària.

 

EL MAGATZEM

Encarregats de la recepció, gestió, emmagatzematge i transports de les seves comandes i productes de la botiga.

 

EL TALLER

Servei tècnic oficial reconegut per les nostres marques. 

 

OFICINES

Encarregades de la gestió i desenvolupament econòmic de l'empresa i servei al client.

 

MARKETING I WEB

Gestió de la pàgina web i xarxes socials, així com la publicació d’esdeveniments i promocions especials.

 

 

La nostra web utilitza cookies per a facilitar i millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant per la nostra web, entenem que acceptes l'ús de les nostres galetes. Pots veure la nostra política de privacitat aquí
X